Candidații pentru șefia Școlii Populare, respinși

autor: tv sud // 31 10 2013 // 871 Vizualizari

Au reușit să treacă cu brio de proba scrisă, dar nu și de interviu. Este vorba despre cei doi aspiranți la fotoliul Școlii Populare de Artă. Aceștia au participat, astăzi, la interviu, însă niciunul nu a reușit să promoveze. Cei doi candidați pot depune contestații în următoarele cinci zile.

Postul a fost scos pentru a doua oară la concurs, după ce, prima dată, niciunul dintre cei trei candidați care și-au depus proiectele de management în luna septembrie nu au îndeplinit condițiile impuse de Ministerul Culturii. Însă, de această dată, cei doi aspiranți la fotoliul Școlii Populare au avut noroc și dosarele au fost admise. Candidații au reușit să treacă cu bine de proba scrisă, însă nu și de interviu. Aceștia au fost respinși, astăzi.

În următoarele cinci zile, candidații pot depune contestații. În cazul în care nu vor primi un răspuns favorabil, postul de director va fi scos din nou la concurs.

Potrivit unor surse din interiorul instituției, cei doi care şi-au depus dosarele sunt solistul Nicu Fîciu, dar și angajatul Mitropoliei Olteniei, Gabriel Zamfir.