Când va fi schimbat Condescu!

autor: tv sud // 30 10 2013 // 963 Vizualizari

Marin Condescu va fi schimbat cât de curând din fruntea clubului Pandurii, susțin surse apropiate sindicalistului. Informația este confirmată și de președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, care susține că, dacă nu se vor pune la dispoziția acționarilor documentele financiar contabile, este nevoie de luarea unor măsuri organizatorice.

Ion Călinoiu a declarat că nu este normal ca Marin Condescu să refuze în continuare să prezinte situația financiară a clubului de fotbal. Dacă în urma studierii regristrelor contabile va rezulta că la Pandurii banii au fost cheltuiți defectuos, Marin Condescu va fi schimbat din fruntea Consiliului de Administrație.

Măsuri organizatorice se vor lua și dacă Marin Condescu refuză în continuare să prezinte situația financiară în detaliu asociaților clubului.

Ieri, la CEO, trei dintre acționarii clubului s-au reunit, ședință în cadrul căreia s-a votat revenirea Consiliului Județean în rândul asociaților. Marin Condescu a lipsit de  la întâlnire, deși organizatorii întâlnirii susțin că i-au trimis adresă la fel ca și celorlalți participanți.