Camelia Khraibani, solutii viabile pentru Motru

0
0

Camelia Khraibani, candidat independent la Primăria Motru, și-a prezentat astăzi într-o conferință de presă, programul electoral pentru primărie. Programul include 14 puncte, printre care stoparea șomajului și crearea de locuri de muncă, redresarea companiei care asigură agentul termic în Motru și modernizarea Spitalului Municipal.

Programul electoral al medicului Camelia Kraibani la primăria Motru, are ca punct de plecare stoparea șomajului dar și crearea de noi locuri de muncă, lucru care ar fi posibil prin acordarea de stimulente financiare angajatorilor pentru încadrarea tinerilor șomeri.

Prioritară pentru Camelia Khraibani este și problema încălzirii locuintelor motrenilor, știut fiind faptul ca UATAA, firma distribuitoare de agent termic este în insolvență. Pentru redresarea și eficientizarea UATAA, Kraibani susține că există mai multe soluții, inclusiv cea a cresterii eficientei energetice printr-o tehnologie noua, aceea a transformarii gunoiului menajer in sursă de energie.

Deputatul Camelia Kraibani a inclus in programul său electoral si modernizarea Spitalului Municipal, prin crearea de secții noi, dar și retehnologizarea secțiilor vechi.

Copiii și bătrănii sunt pe lista de priorităţi a Cameliei Kraibani care dorește inființarea unui afer school, dar și al unui spital de bătrâni cu facilități de centru de recuperare neuromotorie.
Pentru fiecare din cele 14 puncte ale programului sau electoral, doctorul Camelia Khraibani a oferit si solutii de finantare viabile.