Calugar internat in salon cu gratii

0
0

Un călugăr de la Mănăstirea Lainici s-a ales cu dosar penal și este cercetat după ce a fugit din spital. Călugărul internat cu SARS-COV2 a devastat salonul în care se afla și apoi a fugit. A fost găsit după câteva ore și internat pe secția de Psihiatrie. Călugărul a mai fugit și din carantină, de la Mănăstirea Lainici. A fost luat la ocazie de un șofer, acesta fiind amenințat de călugăr cu acte de violență. Acum, călugărul infectat este internat într-un salon cu gratii.
Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a dispărut din unitatea medicală în data de 25 noiembrie. Imediat s-a dat alarma și au început căutările.
Șoferul mașinii care l-a luat pe bărbat la ocazie a declarat că bărbatul l-a amenințat că îl bate dacă nu îl ia cu mașina.
Călugărul este internat acum în Secția de Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. El a mai fugit și din carantină, de la Mănăstirea Lainici, fiind găsit câteva ore mai târziu într-un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani.