Călinoiu vrea anchetă

11
0

Suspendarea lui Eugen Pârvulescu din fruntea Clubului Pandurii Târgu Jiu a fost comentată astăzi și de șeful județului, Ion Călinoiu. Acesta susține că decizia de suspendare era neceară pentru a elimina suspiciunea de blat. În această perioadă se vor clarifica lucrurile, susține Călinoiu.

Adunarea Generală a Acționarilor de la clubul Pandurii l-a suspendat pentru trei luni pe președintele echipei, Eugen Pârvulescu. Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că s-a procedat corect în această situație.

Călinoiu susține că este dezamăgit deoarece clubul nu avea nevoie de un scandal în această perioadă. Măsura a fost luată și pentru a evita ca pe clubul Pandurii să fie pusă o etichetă care să-i aducă prejudicii de imagine.

Meciul dintre Pandurii și U Cluj a născut suspiciuni, după ce pe un site ce se ocupă cu vânzarea de ponturi victoria studenților a fost descrisă ca fiind simplă și sigură. Tv Sud a prezentat subiectul ridicând semne de întrebare asupra partidei, iar FRF a deschis o anchetă în acest caz.