Călinoiu: “Pârvulescu nu va reveni. A generat haos la Pandurii”

autor: tv sud // 30 06 2015 // 1.256 Vizualizari

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a comentat astăzi rezultatul verificărilor efectuate de Inspectortaul Județean de Poliție în urma plângerii lui Eugen Pârvulescu. Acesta a declarat că sub nicio formă, fostul președinte al clubului nu va mai reveni la Pandurii din cauza haosului pe care l-a generat.

“Nimeni nu a zis că este acuzat cineva de nereguli la meciul dintre Pandurii și Universitatea Cluj. A fost vorba despre o suspiciune generată de întâlnirea pe care a avut-o Pârvulescu cu cei de la U Cluj înainte de meci. La baza deciziei au stat rezultatele proaste în urma meciurilor disputate și se știa și că este o atmosferă proastă în vestiar. În aceste condiții, suspendarea a fost binevenită. Ați văzut, echipa și-a revenit, a câștigat meciuri și a încheiat pe un loc foarte bun. Pârvulescu nu va mai reveni. Faptul că a generat haos la club nu ne face să mai avem relații de colaborare cu Pârvulescu. ” a declarat Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj.

După o lună de la demararea anchetei și de la suspendarea lui Eugen Pârvulescu, IPJ Gorj a constatat că nu au existat ilegalități. Verficările au pornit după ce fostul președinte al CS Pandurii le-a cerut polițistilor să ancheteze dacă se face vinovat de blat la meciul dintre Pandurii și U Cluj. (A.P)

Eugen-Parvulescu1