Calificare istorică pentru CSM Târgu Jiu. Gorjencele au învins echipa suedeză

- Advertisement -

Calificare istorică pentru CSM Târgu Jiu în grupele EHF! CSM Târgu Jiu s-a impus duminică, 19 noiembrie, și în meciul doi contra echipei suedeze Onnereds HK, scor 26-23, în Turul 3 EHF European League Woman, ediția 2023-2024. La capătul a două meciuri memorabile, debutantă în Europa, CSM Târgu Jiu a mai bifat o premieră istorică pentru handbalul feminin gorjean: calificarea în grupele EHF.

 

CSM Târgu Jiu se califică în grupele EHF. Gorjencele au învins echipa adversă cu un scor de 26-23. În spatele acestei calificări este un volum imens de muncă, nu doar al echipei și antrenorilor, ci al întregului club.

“Felicitări tuturor, dar și publicului minunat de la Târgu Jiu! Hai, CSM! Am și un mesaj pentru cei care au împrăștiat zvonuri despre așa zise aranjamente: aproape că îmi pare rău pentru voi. Știu că v-ați dorit ca echipa noastră, a târgujienilor, să piardă. Ghinion! Lăsați sportivii în pace, nu vă bateți joc de munca lor și vedeți-vă de treabă,  cum ar zice stăpânul vostru!”, a transmis edilul Marcel Romanescu pe pagina de socializare.

Articole recente