Câini otrăviți la Târgu Jiu

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.092 Vizualizari

Nici nu a fost votată bine legea care reglementează situația câinilor comunitari, că la nivelul municipiului Târgu Jiu au și început să apară cadavrele unor patrupede. Primele trei au fost adunate de pe străzile municipiului Târgu Jiu și duse la Direcția Sanitar- Veterinară Gorj. Cei au găsit maidanezii sunt convinși că au fost otrăviți. Poliția a deschis un dosar penal.

Imagini terifiante au fost filmate de doi târgujieni care au dat peste cadavrele a trei câini comunitari.  În imaginile filmate se observă clar cum patrupedele se chinuie să moară, după ce ar fi fost otrăvite. Oamenii au adunat cadavrele celor trei câini pe care le-au dus la Direcția Sanitar- Veterinară Gorj pentru efectuarea unor analize care să arate cauza clară a morții acestora. Oamenii sunt revoltați și spun că la Târgu Jiu ar trebui respectată legea:

Scenele au fost șocante pentru martori.

În laboratorul Direcției Sanitar- Veterinare Gorj au fost duse cadavrele a trei câini comunitari. Rezultatele analizelor încă nu au fost finalizate:

După numai o zi, Poliția municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, printr-un apel pe 112, despre faptul că pe una din străzile orașului au fost descoperite cadavrele a alți doi câini:

Se pare că pe raza orașului Târgu Jiu au mai fost descoperite și alte cadavre ale câinilor comunitari, care au fost preluate de angajații de la Edilitara.