Burlan și Olaru mai au o șansă

autor: tv sud // 30 04 2013 // 3.080 Vizualizari

Curtea de Apel Craiova a dat o sentință în cazul fostilor directori ai Societății Naționale a Lignitului Oltenia dar și în cazul Clubului Sportiv Pandurii: trebuie să restitue banii Complexului Energetic Oltenia. Daniel Burlan a declarat însă că mai există o cale de atac și speră că aeasta îi va fi favorabilă.

Clubul Pandurii trebuie să restitue nu mai puțin de 88 de miliarde de lei vechi Complexului Energetic Oltenia și asta în cel mai scurt timp. Este decizia Curții de Apel Craiova. Contacat  telefonic, Marin Condescu, președitele Clubului nu a putut fi contactat, iar Viorel Temelescu, vicepreședintele nu a dorit să comenteze situația.

Aceeași decizie s-a da și în cazul celor doi foști directori, Dan Burlan, director general al fostei SNLO și Daniel Olaru. Acetia trebuie să restitue 7,6 milioane de lei, însă mai există o cale de atac, a declarat Daniel Burlan.

Burlan susține că până atuci va reuși să convingă instanța că banii primiți sub formă de ajutor de stat nu au fost cheltuiți după bunul plac, ci au fost realizate investiții importante în utilaje. În ceea ce privește Clubul Sportiv Pandurii, Consiliul de Administrația al CEO a respins propunerea de eșalonare a datoriilor pe conci ani, așa cum se dorea inițial.