Burlan, îngrijorat după votul din Camera Deputaților

autor: Marinel // 17 06 2021 // 275 Vizualizari

Daniel Burlan, managerul Complexului Energetic Oltenia, este îngrijorat după votul de ieri, din Camera Deputaților. Burlan susține că adoptarea proiectului de lege privind reducerea vârstei de pensionare nu este un lucru benefic pentru CEO. Și asta pentru că, susține Burlan, se vor pensiona mai devreme peste 3.600 de mineri și energeticieni, iar CEO riscă să își redimensioneze activitatea din cauza specialiștilor care vor părăsi compania și vor ieși la pensie.
Daniel Burlan a vorbit, în exclusivitate, pentru TV Sud, despre ceea ce însemnă pentru CEO adoptarea proiectului de lege privind reducerea vârstei de pensionare.
Daniel Burlan a mai declarat că nu mai există suficient personal calificat în Gorj care să înlocuiască specialiștii din CEO care se vor pensiona.
Deputatul USR-PLUS, Radu Miruță, susține că se pot găsi variante pentru înlocuirea personalului care va pleca la pensie.
Deputatul Liberal Dan Vîlceanu nu a votat nici pentru nici împotriva proiectului privind reducerea vârstei de pensionare. Vîlceanu și-a motivat decizia ca fiind una luată din cauza faptului că proiectul de lege face rău județului Gorj.
Proiectul de lege a fost votat, ieri, în Camera Deputaților, iar legea urmează să ajungă pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.