Bugetul CEO, o formalitate

0
0

Bugetul Complexului Energetic Oltenia va fi aprobat, cel mai târziu, în pima parte a lunii iunie. În prezent, proiectul se află la Ministerul de Finanțe, pentru a primi avizul final. După ce va fi aprobat, conducerea Complexului Energetic va începe negocierile pentru încheierea actului adițional la Contractul Colectiv de Muncă.

Aprobarea bugetului Complexului Energetic Oltenia este formalitate. Declarația a fost făcută de Laurențiu Ciurel, managerul Complexului. Acesta spus că aprobarea bugetului se află în faza finală.

Imediat după ce bugetul va fi aprobat, conducerea Complexului Energetic va numi o comisie pentru negocierea actului adițional la Contractul Colectiv de Muncă.

Trei sindicaliști de la Federația Națională Mine Energie s-au aflat, săptămâna trecută, în greva foamei pentru că nu au început negocierile pentru încheierea actului adițional. Protestatarii au ieșit din greva foamei, după ce, într-un final, au purtat o discuție cu managerul Complexului Oltenia, Laurențiu Ciurel, care le-a promis că vor fi chemați la negocieri.