Bucurescu, Nostradamus de la Slivilești

autor: tv sud // 31 07 2013 // Vizualizari

Sorin Bucurescu a fost proclamat ”Nostradamus de la Slivilești” chiar de către mai-tânărul său coleg de partid, Adi Tudor. Bucurescu a făcut ieri o declarație pe cât de adevărată, pe atât de deranjantă pentru reprezentanții USL. Alianța se va rupe imediat după alegerile europarlamentare, prezice Bucurescu. Tudor a mai declarat că a încetat de mult să-l mai asculte pe Bucuresc. Pe de altă parte, Bucurescu îi transmite că va trebui să mai treacă prin câteva campanii ca să invețe politică.

Pentru această declarație Bucurescu a fost supranumit ”Nostradamus de la Slivilești”, chiar de către colegul său de partid Adi Tudor.

Sătul de jocurile de culise de care știe, dar și prin care a trecut, Bucurescu îi transmite tânărului său coleg din PSD că mai are de învățat.

Mai mult, Bucurescu reiterează ce a declarat ieri, și anume faptul că în multe localități ale județului Alianța a fost doar pe hârtie, deoarece niciodată nu a funcționat. Mai mult, alesul de la Slivilești este de părere că la Gorj se vorbește de o alianță fictivă, pentru că aceasta nu există în realitateă. Îl susține pe Victor Ponta la prezidențiale, și crede că așa se va și întâmpla.