Borcan nu mai candidează la parlamentare

autor: tv sud // 31 08 2012 // Vizualizari

A rămas preşedinte însă nu va mai intra în cursa parlamentară. Este vorba de Preşedintele conservatorilor gorjeni Marius Borcan  care a rămas în fruntea organizaţiei şi după vizita şefului său Daniel Constantin. Borcan spune că pentru fotoliul de deputat de Gorj va intra în cursă medicul bucureştean Adrian Stamatoiu.

Zvonurile conform cărora interimarul Marius Borcan ar fi fost înlocuit de la şefia organizaţiei chiar de preşedintele Daniel Constantin , aflat ieri în vizită la Gorj nu s-au confirmat. Marius Borcan admite totuşi că a fost nevoit să renunţe la a mai candida la parlamentare.

Această afirmaţie vine să-l contrazică pe Daniel Constantin care spunea ieri ca din partea PC-ului de la Gorj va candida numai un membru de partid din judeţ.

Conform celor susţinute de Marius Borcan pentru fotoliul de deputat de Gorj din partea conservatorilor va candida medicul bucureştean Adrian Stamatoiu.

Marius Borcan a confirmat că actuala conducere de la Gorj va rămâne în aceiaşi formulă cel puţin până după alegerile parlamentare.