Bilet spre moarte

0
0

Accident cumplit într-o localitate din Gorj. Un şofer a murit după ce căzut cu maşina de pe un pod. Martorii povestesc că bărbatul circula cu aproape 200 de kilometri la oră când a pierdut controlul volanului. Autoturismul prăbuşit pe malul unui râu a fost complet distrus.

Şoferul de 28 de ani plecase dis de dimineaţă la Filiaşi, de unde urma să ia un autocar spre Olanda. La autogară însă a constatat că şi-a uitat biletul, aşa că a plecat în mare grabă înapoi spre casă. La câţiva kilometri de destinaţie, pe un pod, tânărul a pierdut controlul volanului, maşina a lovit un parapet, iar apoi s-a răsturnat pe malul unui râu.

Maşina a fost complet distrusă la impactul cu solul, iar şoferul nu a mai avut nicio şansă. Poliţiştii estimează că mergea cu o viteză de aproximativ 200 de kilometri la oră. Maşina s-a răturnat în aer aproape 20 de metri şi a ajuns în albia râului Gilort. Impactul a fost nimicitor.

La locul tragediei au ajuns şi rudele tânărului, care i-au adunat bagajele dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Ele se pregătesc acum de înmormântare.