Bătaie pentru parcare

autor: Marinel // 22 09 2021 // 83 Vizualizari

Situație incredibilă într-o parcare din Craiova. Un scandal între șoferi pentru locul de parcare a degenerate într-o bătaie în toată regula. Două persoane au ajuns la spital după altercație.

În parcarea unui centru comercial din Craiova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat de 38 de ani și o femeie de 37 de ani, din localitate, ar fi fost agresați de 4 persoane, care ulterior comiterii faptei, ar fi părăsit fața locului într-un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La nivelul secției a fost constituit un colectiv format din lucrători de
investigatii criminale care efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor care se impun.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiuni de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.