Bataie generala la Podari

autor: Emanuel Cozmulescu // 31 08 2020 // 388 Vizualizari

Bătaie generală, în plină stradă, la Podari, județul Dolj! Două familii de etnie romă s-au luat la bătaie pe fondul unui conflict mai vechi și s-au atacat cu obiecte contondente. 15 persoane au fost rănite și transportate la spital în urma bătăii sângeroase. Zeci de forțe de ordine au intervenit pentru a aplana conflictul. Totodată, au fost provocare și pagube materiale importante. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

15 persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, cu răni, în urma bătăii ce a avut loc pe străzile comunei Podari din județul Dolj.
„La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. De asemenea, în timpul altercației, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile a unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.
Polițiștii au deschis un dosar penal în nacest caz și continuă cercetările.