Bărbat reclamat la 112 de fiica sa. Vezi motivul!

0
0

„La data de  30 iulie a.c., poliţişti din cadrul  Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără de 19 ani,  cu privire la faptul că bunica sa, în vârstă de 71 de ani, în timp ce se afla la  domiciliu, a fost agresată de către tatăl apelantei, în vârstă de 41 de ani.

 

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, bărbatul, ar fi avut un conflict cu soţia sa de 37 de ani, ocazie cu care, mama femeii a intervenit pentru aplanarea acestuia, fiind lovită de către bărbat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal  pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, polițiștii luând măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile faţă de  bărbat.

 

La aceeaşi dată poliţişti din Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru  au dispus măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile faţă de un bărbatul de 43 de ani, din comuna Văgiuleşti, întrucât pe fondul consumului de alcool , ar fi exercitat acte de violenţă împotriva  soţiei sale, de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

 

Polițiștii continuă cercetările  pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie .”, a transmis IPJ Gorj.