Atmosferă romantică la Prefectură

0
0

Hit plin de romantism pentru reprezentanţii instituţiilor din judeţul Gorj! Piesa „Dance Dance” interpretată de cea mai populară trupă olandeză, BZN, a răsunat timp de câteva minute în Sala Maură, de la Prefectura Gorj. Cadoul le-a fost oferit de 1 martie de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, care au organizat astăzi o şedinţă extraordinară pentru a marca Ziua Protecţiei Civile.

Chiar dacă melodia nu a fost cea mai potrivită pentru ziua de 1 Martie, pe  ecran au rulat citate pline de semnificaţii.Reprezentanţii instituţiilor din judeţul Gorj au ascultat însă cu atenţie versurile.

La final, toată lumea a fost mulţumită.

Şedinţa extraordinară a fost organizată astăzi de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj pentru a marca Ziua Protecţiei Civile în România. După conferinţă, reprezentanţii instituţiilor din judeţul Gorj au fost invitaţi în Piaţa Prefecturii, pentru a vedea tehnica din dotarea pompierilor.

În Piaţa Prefecturii şi-au expus maşinile din dotare şi salvatorii de la SMURD. Nu au lipsit nici voluntarii de la Crucea Roşie.