Atenție, “câini” răi !

autor: tv sud // 19 04 2013 // 1.375 Vizualizari

Dinamo București e periculoasă pe teren, dar și în afara lui. Responsabilii cu securitatea au stabilit un grad ridicat de risc pentru jocul Pandurii – Dinamo, programat duminică seara la Târgu Jiu. Organizatorii așteaptă fani mulți în tribune cu Dinamo. Abonații și spectatorii sunt rugați să se prezinte în timp util la stadion pentru a evita îmbulzeala la porțile de acces.

Clubul Pandurii va pune în vânzare biletele pentru partida dintre Pandurii și Dinamo sâmbătă și duminică, de la ora 09:00, la casa de bilete din incinta stadionului Municipal din Târgu Jiu. Prețurile sunt aceleași ca și la meciurile precedente din acest sezon: 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele I şi II și 15 lei la tribuna Zero. Dacă la jocul cu Petrolul, ultimul meci disputat acasă, tribunele Municipalului au fost mai mult goale, acum, cei de la Pandurii speră ca arena să fie neîncăpătoare. Pustai ar vrea ca spectatorii să revină lângă echipă și să o ajute la greu.

Rămâne de văzut dacă fanii vor trece și peste aroganțele fotbaliștilor lui Pustai. Nistor i-a ironizat pe spectatori după înfrângerea cu Petrolul, iar Grigoraș s-a luat la harță cu alții la unul dintre antrenamente.

Partida dintre Pandurii și Dinamo este cotată ca un meci cu grad ridicat de risc. Accesul spectatorilor în tribune va fi permis cu începere de la ora 20:00, pe la porțile de la Primărie și Sala Sporturilor.