Atacat in masina!

autor: Costin Soare // 23 07 2021 // 130 Vizualizari

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, la data de 21 iulie 2021, în jurul orei 14:53, prin apel 112, de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Drăgășani, despre faptul că ar fi fost agresat de 2 persoane, în timp ce se afla în comuna Verguleasa, județul Olt.

Din primele verificări a reieșit că, pe fondul unor conflicte mai vechi, acesta ar fi fost agresat, în trafic, de un bărbat, de 47 de ani și fiul acestuia, un tânăr, de 21 de ani, ambii din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea.

În timpul altercației, au fost produse și avarii minore autoturismului acestuia.

În urma evenimentului, persoana care a sesizat că a fost agresată și o pasageră din autoturismul acesteia au fost transportate la spital, pentru efectuarea de investigații medicale, fără a rămâne internate.

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, polițiștii continuând cercetările, pentru stabilirea stării de fapt, în funcție de constatările medico-legale.