Așteaptă rectificarea bugetară

autor: Marinel // 20 07 2021 // 56 Vizualizari

Primarii din județul Gorj așteaptă cu nerăbdare rectificarea bugetară anunțată de Guvern. Administrațiile locale au nevoie de bani ca de aer pentru a duce la bun sfârșit investițiile aflate în desfășurare, dar au nevoie de bani și pentru a putea funcționa. Spre exemplu, la Motru, primarul are nevoie de 3 milioane de lei. Cosmin Morega speră ca Guvernul să nu țină cont de culoarea politică atunci când va împărții bani la rectificarea din august.
Primăria Motru are nevoie de 3 milioane de lei pentru funcționare. Cosmin Morega speră ca șeful Executivului să nu țină cont de culoarea politică, iar împărțirea banilor să fie făcută în funcție de necesitatea fiecărei localități în parte.
Și Primăria Târgu Jiu are nevoie de bani. Marcel Romanescu speră ca să primească bani la rectificare mai ales că este Bicentenarul ”Tudor Vladimirescu” și sunt în curs patru investiții care necesită finanțare de la guvern.
Florin Cîțu a anunțat că a fost semnat calendarul pentru elaborarea proiectului rectificării bugetului de stat și se estimează că rectificarea va fi gata în perioada 16-10 august.