Asistenta şi infirmiera, puse în libertate

autor: tv sud // 31 01 2013 // 2.794 Vizualizari

Sinceritatea le-a adus libertatea! Asistenta şi infirmiera reţinute aseară, una pentru luare, cealaltă pentru dare de mită, au scăpat astăzi de arest, după ce au recunoscut faptele în faţa procurorului de caz. Acestea sunt obligate doar să nu părăsească ţara pe o durată de 30 de zile. Declaraţiile lor au dus la reţinerea directoarei de la Resurse Umane.

După o noapte de arest, infirmiera acuzată că a dat bani ca să ocupe acest post a fost adusă din nou la audieri. Astăzi a recunoscut fapta, iar sinceritatea a scăpat-o de cătuşe. În faţa camerelor de filmat nu a scos niciun cuvânt.

La fel de tăcută a fost şi asistenta reţinută aseară pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Avocatul asistentei a precizat câţi bani a luat pentru a ajuta infirmiera să ocupe acest post, însă a susţinut că suma primită nu a rămas la clienta sa.

După ce au recunoscut faptele, cele două femei au fost puse în libertate.

Asistenta Daniela Samoilă este cercetată pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Infirmiera Mariana Văcăroiu este acuzată de comiterea infracţiunilor de dare de mită şi mărturie mincinoasă. Anchetatorii încearcă să afle acum unde a ajunbs şpaga primită pentru ocuparea unor posturi la spital.