Asfaltare de mântuială la Vladimir

0
0

O asfaltare de mântuială făcută pe un drum sătesc din comuna Vladimir provoacă indignarea localnicilor care nu înţeleg cum se pot cheltui 500.000 de lei pe un kilometru de asfalt şi, mai ales, de ce lucrarea s-a deteriorat înainte de a fi terminată.

800 de metri de asfalt, turnat anul trecut în satul Larga, din comuna Vladimir, se deteriorează pe zi ce trece, asta pentru că firma constructoare nu a executat în totalitate lucrările.Oamenii spun că drumul arăta mai bine înainte de asfaltare decât acum.

Vasile Iovan ,viceprimarul cu atribuțiuni de primar din comuna Vladimir, este de părere că această lucrare a fost făcută de mântuială.

Administratorull firmei care se ocupă de executarea lucrărărilor suține că nu a fost înștiințat de niciun reprezentant al autorității locale despre faptul că drumul s-a deteriorat.

Reprezentantul autorității locale spune că valoarea lucrării se ridică la 500 de mii de lei, sumă care a fost achitată doar pe jumătate până acum. Iovan a precizat că, în momentul de față, bani la bugetul local nu există pentru finanţarea în continuare a lucrării.