Arestat după accident

autor: Marinel // 23 07 2021 // 105 Vizualizari

Un tânăr de 18 ani a ajuns după gratii după ce a condus fără permis și a fugit de la locul accidentului. Doi pensionari au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost izbită pe contransens. După accident, tânărul a fugit acasă.
Polițiștii spun că șoferul de ocazie nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 68 ani din Drobeta Turnu Severin.
În urma impactului autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-un autoturism ce se afla staționat pe partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers către Drbeta Turnu Severin. Din accident a rezultat rănirea ușoară bărbatului de 68 ani și a soţiei acestuia, pasager în autoturism.
După producerea accidentului, conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a părăsit locul faptei.
Tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Malovăţ, județul Mehedinţi a fost găsit de polițiști câteva ore mai târziu.

Faţă de acesta s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Tr. Severin cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată admiţând propunerea şi dispunând arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.