Are nevoie de ajutor

autor: tv sud // 31 10 2018 // 1.629 Vizualizari

Un tânăr de 21 de ani din comuna Turburea are nevoie de bani pentru a se recupera după o paralizie a membrelor. Acesta este internat la spitalul Bumbești Jiu pentru recuperare postoperatorie. Familia nu are banii necesari pentru terapie și medicamente și face un apel la toți cei care doresc să îl ajute pe Rafael Cojocaru.

Cojocaru Rafael a ajuns pe patul de spital după o lovitură cauzată de o banală săritură în mare. Ulterior, acesta nu s-a mai putut mișca de la nivelul gâtului în jos, medicii din București dându-i diagnosticul grav de traumatism coloană cervicală și tasare de măduvă, riscurile de a rămâne paralizat fiind foarte mari.

Tânărul a trecut cu bine de operația din toamnă fiind internat pentru recuperare postoperatorie la spitalul Sadu din județul Gorj. Părinții băiatului mai au nevoie de bani pentru medicamente și terapie care sunt costisitoare. Aceștia dar și prietenii fac apel la cei care pot să-l ajute financiar pe Cojocaru Rafael.

Cont:

— RO19 BRDE 200S V605 6128 2000 cont EUR

— RO17 BRDE 445S V978 7766 4450 cont RON

Din fericire, băiatul dă semne de îmbunătățire el recăpătându-și parțial simțurile la nivelul mâinilor. Cei care pot să-l ajute pe Cojocaru Rafael sunt rugați să doneze bani în contul afișat mai sus.

tanar-bolnav1 tanar-bolnav5