Angajații Gărzii Financiare, fără serviciu

autor: tv sud // 31 10 2013 // 2.358 Vizualizari

Angajații Gărzii Financiare nu mai au, de astăzi, un loc de muncă. Și asta după ce instituția la care au lucrat s-a desființat. Însă, cei care s-au simțit pregătiți au participat la concursul organizat pentru noile posturi din organigrama Direcției Regionale Antifraudă, care urmează să se înființeze. Peste 200 de angajați s-au luptat pentru cele 80 de posturi puse la dispoziție .

Comisarii Gărzii Financiare au rămas, de astăzi, fără loc de muncă, și asta după ce s-au aflat timp de trei săptămâni în preaviz. Cei care s-au considerat pregătiți au participat la concursul pentru noile posturi din cadrul instituției ce se va înființa în perioada următoare. Concurența a fost destul de mare pentru cele 80 de posturi de inspectori antifraudă. 207 persoane cu pregătire de specialitate au participat la concurs. Potrivit fostului comisar șef al instituției, Gigel Capotă, la concurs nu au participat doi angajați, unul nu s-a încris, iar celuilalt i s-a respins dosarul.

Noua instituție se va numi Direcția Regională Antifraudă. La concurs a participat și fostul comisar șef al Gărzii Financiare, Gigel Capotă. Acesta a obținut la proba scrisă 82,5 puncte, iar rezultatele interviului încă nu le cunoaște.