Andrei nu-și dă demisia

autor: tv sud // 30 09 2013 // 3.111 Vizualizari

Liviu Andrei, subprefectul municipiului București, nu-și dă demisia pentru a ocupa  postul de manager general al Clubului de Fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Deși declarase că astăzi își va prezenta demisia și va veni acasă, subprefectul capitalei s-a răzgândit după scandalul iscat la Gorj. Andrei a declarat că decizia de numire a sa a fost luată la meciul disputat sâmbătă, de trei dintre acționari.

Între Liviu Andrei și trei dintre acționarii Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu există încheiat un protocol prin care acesta a fost numit manager general. Surpriză însă, astăzi Liviu Andrei a declarat că nu își va mai da demisia din funcția pe care o deține la București.

Andrei a recunosct că între el și trei dintre acționarii clubului a fost încheiat un protocol. Florin Cârciumau, Viorel David și Marin Condescu s-au reunit și au discutat cu Liviu Andrei despre numire, separat de cel de-al patrulea și cel mai important finanțator al clubului, Complexul Energetic Oltenia. Subprefectul capitalei a declarat că numirea sa ține de revenirea primarului Florin Cârciumaru din Franța. Din ecuație dispare CEO, Liviu Andrei dând de înțeles că totul a fost pus la cale și stabilit de Cârciumaru și Condescu.

Liviu Andrei bate în retragere după tot sandalul iscat la Gorj pe tema numirii sale la Pandurii. Jocurile  de culise sunt cu mult mai importante decât simpla numire a sa în funcția de manager general al Clubului. Practic, venirea sa se face în contextul în care se discută despre schimbarea lui Marin Condescu din funcția de președinte al clubului și numirea unei alte persoane. Andrei a fost o invenție a celor care își doresc consolidarea poziției prin persoane interpuse pe care să le manevreze.