Amenințări la club

0
0

Amenințări încheiate cu audieri pe bandă rulantă! Trei tineri din Fărcășești sunt acuzați că au vrut să dea foc unui cunoscut club din Rovinari, de supărare că nu au fost lăsați să intre în local. Patronul le-ar fi interzis accesul, pentru că se aflau în stare de ebrietate. La nervi, suspecții ar fi spus că se vor răzbuna, însă planul nu a fost dus la bun sfârșit, întrucât au intervenit la timp polițiștii care patrulau în zonă.

Evenimentul a avut loc azi-noapte, în orașul Rovinari. Trei tineri din Fărcășești au vrut să intre într-un club din localitate, însă bodyguardul nu a fost de acord, pe motiv că se aflau în stare de ebrietate. La fața locului se afla și patronul localului.

La scurt timp, bărbatul a aflat că nu a fost o glumă.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliţie Gorj au precizat că, deocamdată, suspecții în vârstă de 23, 25 și 32 de ani se află la audieri. Aceștia sunt acuzați de distrugere și amenințare. În funcție de declarații se va decide dacă se impune măsura de reținere în acest caz, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.