Ajutați-l pe Neluțu să meargă

autor: tv sud // 30 10 2013 // 1.265 Vizualizari

Are 26 de ani, dar niciodată nu s-a deplasat ca un om normal. Nu merge la școală și nu știe cum este să se joace. Este povestea lui Neluțu, care abia se târăște, și asta din cauza unui vaccin care i-a fost făcut greșit, după cum spune mama sa. Tânărul a suferit opt operații, însă acum are nevoie de ajutorul semenilor. Acesta are nevoie de 10.000 de lei pentru o intervenție chirugicală, care îl va ajuta să meargă mai bine.

De la vârsta de trei ani, Neluțu Ciulavu face naveta la Spitalul „Marie Curie” din capitală. Acesta a suferit opt intervenții chirurgicale, însă, acum, mama sa nu îl mai poate ajuta. Femeia nu dispune de cei 10.000 de lei de care are nevoie pentru a i se pune tije la ambele picioare. Chiar și așa, tânărul a reușit să termine opt clase.

Părinții săi sunt divorțați, iar mama sa are în grijă trei copii. Femeia nu are un venit fix lunar. Aceasta muncește cu ziua, iar cu banii pe care îi câștigă este nevoită să plătească facturile, să își hrănească fiii, dar să plătească și tratamentele lui Neluțu.

Persoanele care vor să ajute pot dona bani în contul: RO38BRDE200SV45776162000, iar cei care doresc să afle mai multe detalii pot apela numărul de telefon: 0768 841.168.