Agitaţie în C.E.O.

0
0

Sindicatele şi administraţia din Complexul Energetic Oltenia se pregătesc de discuţii pe tema viitorului contract colectiv de muncă. Negocierile vor începe săptămâna viitoare. Între timp, şefii unităţii se înghesuie în birourile clădirii fostei SNLO, până când sediul din clădirea Distrigaz va fi gata.

Agitaţie mare, în cea mai importantă companie energetică a ţării! În timp ce angajaţii cu funcţii de conducere încearcă să îşi facă loc în birourile fostei SNLO din Târgu Jiu, ca urmare a mutării sediului companiei, ceilalţi aşteaptă cu nerăbdare noul contract colectiv de muncă. Directorul de resurse umane al unităţii, Ion Răuţ, spune că startul negoierilor va fi dat în curând.

Şefii îi vor lăsa pe sindicalişti să îşi găsească federaţii de sector, pe care să le mandateze pentru negocieri. Între timp, ei aşteaptă cu nerăbdare definitivarea lucrărilor la noul sediu, cel din clădirea Distrigaz. Răuţ spune că acolo trebuie să încapă aproape 200 de oameni, asta deşi se lucrează la diminuarea numărului de şefi.

Sediul Complexului Energetic Oltenia funcţionează de la începutul săptămânii în Târgu Jiu, în clădirea fostei SNLO. Conducerea companiei nu exclude nici varianta achiziţiei spaţiului de la Distrigaz, pentru a nu mai plăti chirie.