Acuzat ca si a talharit clientii

0
0

Taximetrist acuzat că și-a tâlhărit clienții! Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din Slatina, care este acum acuzat de tâlhărie calificată. Individul ar fi tâlhărit doi clienți pe care i-a transportatat la Craiova și pe care i-ar fi amenințat cu un spray lacrimogen.

Taximetristul ar fi transportat cu un taxi, pe traseul Slatina-Craiova, doi tineri de 18 ani. Tinerii s-ar fi înțeles cu bărbatul de 41 de ani să fie transportați până în Craiova contra sumei de 150 de lei. De asemenea, aceștia ar fi oferit bărbatului suma de 40 de lei, urmând ca la sosirea la destinație șoferului să îi fie remis restul sumei datorate. Odată ajunși la destinație, cei doi tineri au solicitat bonul fiscal. Bărbatul în cauză ar fi smuls din mâna unuia dintre ei un telefon mobil, amenințându-i, totodată, cu un spray iritant-lacrimogen. Polițiștii au făcut percheziții și la domiciliul bărbatului și ulterior l-au reținut.

„Polițiștii au identificat bărbatul respectiv, iar în urma percheziției desfășurate aceștia au găsit telefonul mobil și un spray iritant-lacrimogen. Prejudiciul, estimat la suma de 4.000 de lei, a fost recuperat de polițiști. Bărbatul a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Craiova pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. “, au precizat poliţiştii doljeni.
La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.