ACUM: Pacient MORT în toaleta Policlinicii Târgu Jiu

Update (3): „În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.

O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Menționăm că bărbatul nu venise pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar”, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu.

 

Update (2): O firmă de pompe funebre a sosit la Policlinica Tg-Jiu pentru a prelua persoana decedată și a o transporta la Serviciul de Medicină Legală în vederea autopsiei.

Update (1): Un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat în această dimineață în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.

O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar.

O echipă Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei., a transmis SJU Tărgu Jiu.

Update 10.52: Bărbatul care a decedat avea 63 de ani.

Surse TvSud afirmă că în urmă cu puțin timp un pacient venit în Ambulatoriu, pentru un consult în Policlinică, s-a dus la toaletă unde i s-ar fi făcut rău și a decedat.

Din primele informații, bărbatul ajunsese de foarte puțin timp în Policlinică, nefiind pacient al vreunui secții a SJU Târgu Jiu.

Stire în curs de actualizare!

 

Articole recente