ACTUALIZARE | 1 MORT și 2 RĂNIȚI în urma accidentului de la Vârț. Șoferul vinovat era BĂUT!

autor: Micky N. // 03 05 2021 // 714 Vizualizari

În urma accidentului produs azi-noapte, la Vîrț, a decedat una dintre victime.  Decedatul este un bărbatul resuscitat minute in șir de echipajele de intervenție. Alte două persoane sunt rănite.

Accidentul s-a produs în timp ce un bărbat  din Drăguțești, în vârstă de 26 de ani, circula cu un autoturism pe DN 66 din direcția Rovinari spre municipiul Târgu-Jiu.

Tânărul s-a angajat într-o depășire iar în momentul în care a văzut că din sens opus venea o altă mașina, la revenirea pe banda sa de circulație, a lovit în spate autoturismul pe care voia să-l depășească.

Șoferul de 61 de ani, care circula regulamentar pe banda sa și a fost lovit din spate și aruncat în șanț, a decedat în ciuda eforturilor de resuscitare ale echipelor de prim ajutor.

Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Rovinari, localitate componenta Virt.

La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD, precum si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului 3 persoane (2 barbati si o femeie) au ramas incarcerate.

S-a intervenit pentru extragerea acestora din autovehicul si acordarea primului ajutor calificat.

Unul dintre barbati si femeia au fost transportati la spitalul din Tg-Jiu cu leziuni grave, iar celuilalt barbat i s-au aplicat manevre de resuscitare la fata locului dar a decedat.

Vezi foto și detalii aici: http://www.tvsud.ro/foto-tragedie-la-rovinari-accident-cumplit-cu-3-persoane-incarcerate.html