Accident mortal pe centură

autor: tv sud // 17 04 2015 // 2.395 Vizualizari

Graba l-a condus spre moarte pe un șofer care a ignorat indicatorul STOP! Bărbatul de 60 de ani se afla la volanul unui autoturism Dacia în momentul în care a fost lovit în plin de un tir. Accidentul grav de circulație a avut loc în această dimineață, pe centura oraşului Drobeta-Turnu Severin. Și pasagerul din maşina lovită a suferit leziuni grave și se află în comă, după ce a fost prins între fiarele contorsionate.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, la intersecţia străzii Cicero din Drobeta Turnu Severin cu centura ocolitoare a municipiului. Primele verificări arată că șoferul unui autoturism Dacia nu a acordat prioritate unui autotren care tracta o platformă. Manevra l-a costat viața. Și pasagerul din mașina sa se află în stare gravă la spital.

Victima a fost scoasă cu greutate dintre resturile mașinii.

Primele verificări arată că vinovat pentru această tragedie ar fi șoferul autoturismului Dacia.

La fața locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin. A existat şi pericol de explozie, întrucât din autovehicul s-a scurs combustibil, având instalaţie GPL .

Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Surse susțin că șoferul tirului condus regulamentar se afla sub influența băuturilor alcoolice.