Accident în lanţ lângă ambulanţă

autor: tv sud // 29 08 2012 // 2.178 Vizualizari

Carambol la Teleşti! Trei maşini au fost avariate astăzi în urma unui accident rutier produs din cauza unui şofer începător. Tânărul a venit cu viteză şi, pentru că nu a păstrat distanţa de siguranţă, a tamponat maşina din faţa sa, proiectând-o într-un autoturism condus de o şoferiţă care îi acorda prioritate unei ambulanţe. Doi pasageri au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs azi-dimineaţă, la ora 08.00, pe Drumul Naţional 67, în satul Buduhala, din comuna Teleşti. O şoferiţă i-a acordat prioritate unei ambulanţe care ar fi trebuit să preia o gravidă din zonă, însă manevra i-a adus o sperietură zdravănă. În timp ce şoferul din spatele său a încetinit, altul a venit cu viteză şi i-a lovit pe amândoi.

Şoferul şi asistentul din ambulanţă, care se îndreptau spre gravidă, au văzut cum s-a petrecut accidentul. Din fericire, cele trei maşini nu s-au ciocnit şi cu autospeciala. Maşina prinsă la mijloc a fost cea mai avariată. Şoferiţa care i-a dat prioritate ambulanţei a dat vina pe neatenţia celor din spatele său. Un localnic se afla în zonă în momentul accidentului.

Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, care a arătat că nu au consumat băuturi alcoolice. Tânărul de 18 ani va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi va rămâne fără permisul pe care l-a obţinut în acest an.