Accident grav in Valcea

autor: tv sud // 30 12 2019 // Vizualizari

Accident rutier grav în județul Vâlcea! Șoferul, un bărbat de 37 de ani, s-a urcat băut la volan și s-a izbit cu autoturismul de un gard, după care s-a răsturnat. În urma impactului extrem de violent, fetița bărbatului, în vârstă de 11 ani, a fost grav rănită. A ajuns în comă la spital, iar mai apoi a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Accidentul a avut loc pe raza orașului Băile Govora după ce tatăl victimei s-a urcat băut la volan.

“Accidentul a avut loc pe DJ 649, pe raza oraşului Băile Govora, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 37 de ani, pe fondul consumului de alcool – 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat – a intrat cu autoturismul într-un grad, după care s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului ce ocupa locul din spate, fiica conducătorului auto în vârstă de 11 ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Fetiţa are un traumatism cranian sever și a fost transportată în stare de inconștiență la spitalul din Râmnicu Vâlcea, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD și dusă la un spital de specialitate, starea ei fiind una gravă.