Accident cumplit in Dolj

autor: Marinel // 29 04 2021 // 129 Vizualizari

Directoarea unui liceu şi soţul său, loviţi de o autoutilitară condusă de un bulgar.
Accidentul a avut loc în localitatea doljeană Cetate. Cei doi soţi discutau lângă autoturismul pe care-l parcaseră pe marginea drumului. Nu au avut timp să mai fugă din calea autoutilitarei care era condusă de un şofer bulgar.

Accidentul a avut loc în localitatea doljeană Cetate. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bărbatul şi femeia care este chiar directoarea Liceului Teoretic „Gheorghe Vasilichi“ din Cetate coboară din autoturismul personal. Cei doi lasă maşina pe marginea drumului şi aşteaptă să traverseze. La un moment dat, însă, şoferul unei autoutilitare care tosmai încercase să evite impactul cu o altă maşină, a tras de volan şi a intrat în plin în vehiculul staţionat neregulamentar. Femeia şi bărbatul au fost loviţi în plin.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat s-au deplasat imediat la faţa locului şi au demarat cercatările. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.