Abajur din piele de om, la Tg-Jiu

autor: tv sud // 31 07 2014 // Vizualizari

Anunţ macabru la Târgu-Jiu. Un bărbat din municipiu a scos la vânzare un abajur din piele de om. Se pare că obiectul ar fi de pe vremea lui Hitler. Reporterii TV SUD s-au dat drept cumpărători şi au aflat că preţul de 20.000 de euro nu este bătut în cuie. Dacă va avea cereri multe, acesta spune că este dispus să mai aducă alte două dispozitive de acest gen, tocmai de la Bruxelles.

Un bărbat din Târgu-Jiu susţine că are de vânzare un obiect cu totul neobişnuit. Acesta a postat anunţul în spaţiul virtual şi susţine că are şi dovezi care să confirme autenticitatea abajurului din piele de om, care ar fi fost provenii de la oamenii ţinuţi în lagărele de concentrare, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

Pe internet, proprietarii precizează că un singur abajur, pe care oamenii mai slabi de înger sigur nu l-ar putea ţine în casă, costă 20.000 de euro. Telefonic anunţă însă că face şi reducere.

După ce s-au dat drept cumpărători, reporterii TV SUD l-au sunat din nou pe vânzorul care a făcut anunţul macabru, însă a refuzat o întâlnire cu jurnaliştii, pentru prezentarea obiectului.