A EVADAT după arestare

autor: Costin Soare // 16 06 2021 // 109 Vizualizari

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competenţă, au oprit pentru control pe bulevardul Nicolae Romanescu, din Craiova, un autoturism condus de un tânăr, de 26 ani, din Calafat.

Întrucât pasagerul autoturismului în cauză nu a prezentat un document de identitate, a fost condus de polițiști la sediul secției, unde a fost identificat în persoana unui tânăr de 17 ani, din Bistreț, sat Bistreț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 17 ani, figurează cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, din data de 20 aprilie a.c.
pronunţată de Judecătoria Băilești, măsură pe care o executa la un imobil din comuna Bistreț.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, cercetarile fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală. Fata de minor a fost dispusă inițial de instanța măsura controlului judiciar pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, măsura pe care nu a respectat o, ulterior fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.