4 răniți în accident

autor: Marinel // 21 07 2021 // 48 Vizualizari

Impact violent pe un drum judeţean din Hunedoara. Patru tineri au fost răniţi în coliziunea dintre autoturismul în care se aflau şi un camion care transporta lemne. Traficul în zonă a fost îngreunat zeci de minute.

Un accident rutier grav a avut loc în zona localităţii din judeţul Hunedoara. Din primele informaţii, un autoturism cu volan pe partea dreaptă în care se aflau patru tineri a intrat în coliziune cu un camion care transporta lemne.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cercetări efectuate, au constatat că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107A, pe direcţia de mers Chimindia-Uroi, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Bârcea Mică, care circula regulamentar din sens opus.”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Au fost răniţi patru tineri, respectiv doi băieţi cu vârste de 20 şi 13 ani şi două fete cu vârste de 16 ani. Cei patru au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva. Copilul în vârstă de 13 ani a fost trimis în stare gravă la Spitalul judeţean din Sibiu, la Secţia de Neurochirurgie, a adăugat reprezentantul SAJ Hunedoara.