,,1989 Adevăr și manipulare”

autor: tv sud // 29 10 2015 // 1.006 Vizualizari

Institutul de Politici Publice,Administrație și Științele Educației a organizat astăzi, la Târgu-Jiu, un simpozion cu tema ,, 1989 -Adevăr și manipulare”. Printre invitați s-au numărat generalul Iulian Vlad,fost șef al Departamentului Securității Statului înainte de evenimentele din 1989 și Filip Teodorescu, locțiitor al șefului Direcției Contraspionajului românești, rezerviști ai SRI. 

Simpozionul ,,1989 Adevăr și manipulare” a adunat la Târgu-Jiu nume sonore ce au activat în serviciile secrete românești.. Revoluție sau lovitură de stat?….aceasta a fost întrebarea care i-a făcut pe cei prezenți la eveniment să-și amintească de perioada care a marcat soarta României în 1989. La dezbatere au participat profesori universitari, reprezentanți ai societății civile, cadre în rezervă din conducerea Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din SRI.

Pentru prima dată după anul 1989 generalul Iulian Vlad , președintele de onoare al Asociației de Rezerviști ai statului Român, a participat la o dezbatere publică.

Simpozionul s-a desfășurat sub o formă interactivă.