1969 de persoane pleacă din CEO

11
0

1969 de angajați din cadrul Complexului Energetic Oltenia se regăsesc pe listele de persoane care urmează să părăsească sistemul începând cu luna iunie. Printre ele se află și numele unor directori din cadrul companiei, unii dintre ei renunțând de bună voie la plățile compensatorii, pentru că le-au mai primit și înainte să revină în sistem. Documentele nu sunt însă bătute în cuie.

TV SUD a prezentat în exclusivitate listele cu cele 1969 de persoane care vor pleca din sistem în luna iunie. Printre ele se regăsesc angajați care au deținut funcții importante de conducere în cadrul companiei energetice. Corneliu Gârjoabă, Vasile Ogârlaci, dar și Ion Vulpe, sunt doar trei dintre foștii directori ai CEO care sunt pe liste. În cazul lui Corneliu Dițescu, șeful Departamentului de Relații cu Comunitatea din cadrul CEO, Ion Rușeț, afirmă că, acesta a renunțat de bunăvoie la salarile compensatorii, pentru că a mai beneficiat în trecut de ele.

Liberalii gorjeni spun prin vocea copreședintelui, Dan Vâlceanu, că au primit sesizări de la persoanele care se află pe listă cum că, nu ar îndeplini condițiile de ieșire la pensie până la sfârșitul anului 2017.

Pe site-ul www.tvsud.ro se află listele integrale cu persoanele care ar urma să plece din sistem.