100 de combinezoane donate spitalului din Rovinari

100 de combinezoane penttru medici au fost donate Spitalului Orășenesc ”Sfântul Ștefan din Rovinari. Fabrica de centuri auto din Rovinari a trecut rapid la producția de echipamente de protecție, măști și combinezoane medicale. Și au făcut-o într-un timp record.

100 combinezoane pentru medici au fost donate Spitalului orășenesc “Sfântul Ștefan” din Rovinari.
Chiar dacă industria auto a primit o lovitură cruntă în urma crizei provocate de pandemia COVID, reprezentanții MOVEOS Rovinari nu s-au dat bătuți și au început propria luptă cu virusul nemilos, sprijinind pe cei care se află în prima linie a luptei cu acest virus.
Pentru ca angajații să nu fie trimiși în șomaj tehnic, și ca să se suplinească necesarul de echipamente de protecție de pe piață, conducerea companiei MOVEOS și-a recalificat salariații și iată-i, acum, producând ceea ce este necesar mai mult ca oricând. Prețurile de vânzare au fost stabilite în așa fel încât compania să nu iasă în pierdere, și nu s-a vizat niciun fel de profit. De asemenea, fabrica are în curs de certificare sanitară și materialele pentru producția de măști medicale.

Articole recente