”Câinii” nu au priză la olteni

0
0

Clubul Pandurii a scos la vânzare 7.000 de bilete pentru jocul cu Dinamo, din optimile Cupei României, dar oltenii nu se îngrămădesc la meci. Cu Steaua a fost îmbulzeală, dar la Dinamo bate vântul pe la casa de bilete. Cei care vin la meci o fac pentru Pandurii şi speră nu numai într-o calificare, ci la o victorie la scor.

După Steaua, la Târgu Jiu vine şi marea rivală, Dinamo, de această dată în Cupă, dar interesul nu este la fel de mare. Dacă la meciul cu liderul cererea de bilete a fost mult mai mare decât oferta, cu Dinamo este invers. Clubul gorjean a scos la vânzare 7.000 de bilete la preţuri scăzute faţă de cele din campionat, 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna I si II şi 20 la tribuna zero, dar lumea nu se îngrămădeşte. Biletele sunt fără loc, iar primii veniţi la stadion vor ocupa locurile cele mai bune. Organizatorii speră, totuşi, să epuizeze tichetele care sunt scoase la vânzare şi în ziua meciului.

Nici cei din stafful tehnic al echipei Pandurii nu cred că stadionul va fi plin, mai ales că Pandurii a pierdut ultimul joc din campionat, cu Viitorul, 0-2.

În campionat, Dinamo a bătut Pandurii cu 3-0, iar fanii olteni speră să se întoarcă roata în Cupă.

Unii mai suspicioşi s-au interesat întâi dacă e blat, apoi şi-au luat bilet.

Pandurii – Dinamo se dispută mâine, de la ora 21:30, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.