Violența în familie, tot mai frecventă

autor: Iulia Blondea // 09 12 2019 // 126 Vizualizari

“La  data de 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizați de către un bărbat, de 55 de ani, din orașul Tismana, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost agresat de către cei doi fii ai săi.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că doi tineri, de 27 şi 28 de ani, din oraşul Tismana, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă asupra tatălui lor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, poliţişti au luat măsura emiteri unui ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, împotriva celor doi tineri.

La  data de 9 decembrie a.c., poliţişti din cadrul  Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din comuna Scoarța,  cu privire la faptul că fiica sa ar fi  fost agresată de către fostul soț .

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit faptul că, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scoarţa, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fiicei sale de 9 ani, cu același domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Totodată, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat.”, a transmis IPJ Gorj.