Un bărbat a ajuns la spital după ce și-a bătut mai multe cuie în cap

autor: Iulia Blondea // 29 04 2017 // Vizualizari

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital după ce și-a bătut mai multe cuie în cap. Acesta era pensionar și, se pare, ar fi încercat să se sinucidă.

Victima e un bărbat din Reșița, în vârstă de 47 de ani, fost angajat SRI, potrivit EVZ.ro. Poliția a fost sesizată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița cu privire la bărbatul cu răni suspecte în zona capului. Acesta fusese găsit într-o magazie improvizată în scara blocului, în care locuia cu soția și cele două fiice, căzut pe jos.

Modul în care acesta a încercat să se sinucidă i-a șocat pe medici. Bărbatul a folosit un pistol de tâmplărie cu aer comprimat, care în loc de gloanțe are cuie. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe bărbat, după care l-au trimis de urgență cu o ambulanță la Spitalul Județean din Timișoara, pentru îngrijiri de specialitate. Specialiștii spun că ambele cuie i-au intrat bărbatului complet în cap, perforând craniul și distrugând porțiuni de creier. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs incidentului.