Emisiuni TVSUD


Emisiunea „Gorj Obiectiv”-

Emisiune cotidiană dedicată dezbaterii unor subiecte de actualitate de interes local şi regional. Un moderator asigură dezbaterea echilibrată a unor teme din domeniile politic, social, economic, justiţie, administraţie, sănătate, cultură sau educaţie. Între invitaţi se află lideri de partide, directori de servicii deconcentrate, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai unor instituţii de interes public, jurnalişti reprezentativi ş.a. Emisiunea îşi propune prezentarea unor teme de interes public, care să facilizeze accesul publicului la informaţiile de interes larg şi la activitatea celor aflaţi în slujba cetăţeanului.

,,Ora Adevărului,-

Emisiune în prime-time în cadrul căreia sunt abordate cele mai importante subiecte ale zilei, din toate domeniile, în special administrație și politică. Formatul este cel de dezbatere, cu minim doi invitați, varianta de interviu fiind aleasă doar atunci când subiectele abordate presupun prezența unei singure persoane. Emisiunea are legătură directă cu telespectatorii prin intermediul mesajelor pe care aceștia le pot transmite telefonic și care sunt citite pe parcursul transmisiunii. Invitații prezenți în platou răspund în timp real întrebărilor publicului.

,,Saptamana intr-o ora,,- realizator Victor Popescu

Emisiune tip interviu, invitanții aleșii din rândul persoanelor importante care rareori apar în lumina reflectoarelor. Subiectele discutate sunt de interes public și vizează o analiză pertinentă a domeniului în care aceștia excelează. Sunt abordați, în general, oameni de afaceri de succes care pot fi un exemplu pentru public dar personalități care pot emite păreri avizate cu privire la viața politică și socială a regiunii.

,,Vocea cetățeanului,,- reporterii Tv Sud

O pastilă de câteva minute, difuzată după fiecare jurnal, în cadrul căreia reporterii Tv Sud merg în localitățile regiunii și intervievează oameni simpli(vox-uri) cu privire la problemele cu care se confruntă și cu activitatea administrațiilor publice locale. Aceste probleme sunt preluate și transmise edilului localității care oferă soluții la aspectele sesizate.

,,Agenda zilei,,-

O emisiune a cărei invitați sunt primarii sau reprezentanții primăriilor și în cadrul căreia aceștia sunt chestionați cu privire la stadiul investițiilor din localitate, prezintă soluții pentru problemele comunității și explică strategiile pentru viitorul localității. Emisiunea prezintă și anumite evenimente din viața comunității la care participă un numar mare de oameni cum sunt spectacolele, Zilele Localității etc

,,Lumea Copilăriei

Este o emisiune destinată copiilor dar și întregii familii. Se difuzează săptămânal, este înregistrată în diverse locații atractive pentru cei mici care au ocazia să-și etaleze talentele în cadrul producției Tv Sud. Realizatorul emisiunii este o persoană cu studii pedagogice care reușește să-i stimuleze pe cei mici, să învingă tracul și să cânte, să recite sau să danseze ca și cum ar fi artiști profesioniști. În cadrul emisiunii copiii participnți dar și cei care privesc au ocazia să învețe multe lucruri interesante și utile.

< ,,Dosar de presă,,

O analiză pertinentă a celui ai important subiect al zilei cu informații apărute în presa locală și centrală. Emisiunea are doar câteva minute, se difuzează după jurnal, și a devenit un reper atât pentru persoanele din viața publică cât și pentru telespectatori pentru că îmbină obiectiv toate informațiile apărute îm mass-media pe un singur subiect care, deseori, poate fi abordat diferit în funcție de publicație. Emisiunea abordează zilnic, un alt subiect începând de la știrile de eveniment și până la scandaurile politice.