Zidul unei școli din centrul orașului stă să pice! Romanescu e impasibil, a cumpărat calculatoare!

autor: tv sud // 14 05 2019 // 383 Vizualizari

Conform jurnaliștilor de la ”Scandal de Gorj”, primarul Marcel Romanescu își continuă, solitar, dar triumfal, drumul către finalul unui mandat lipsit total de orice viziune, de orice proiect pentru Tg-Jiu, în care instituția pe care o conduce funcționează în virtutea inerției și în care se simte tot mai pregnant un curent de vanitate și mediocritate.
Dacă finalul de an l-a prins pe Romanescu cu câteva zeci de miliarde de lei vechi în conturi, de a fost nevoit să le arunce rapid la unitățile de învățământ pentru laptopuri, tablete și alte componente electronice aflate pe stocul unei singure firme, sfârșitul de an școlar îl ia total pe nepregătite pe primar, cu zidurile unei școli, din centrul orașului, de pe care a căzut tencuiala, decor perfect pentru serbarea de sfârșit de an.
În tot acest timp, la Primăria Tg-Jiu se fac transferuri și angajări pe alese, la recomandarea unor apropiați ai edilului.
Școala care devine ruină
”În calitate de primar al tuturor târgujienilor, mă voi asigura permanent că relația dintre locuitorii orașului și administrație funcționează impecabil, punând mai presus de toate slujirea interesului cetățenilor și respectul față de lege. Vă asigur că veți găsi în Primăria Municipiului Târgu Jiu un partener de dialog constructiv și eficient, care lucrează pentru a avea un oraș modern, de care să fim mândri în fața întregii lumi”.
Acesta e mesajul sfidător al primarului Marcel Romanescu de pe site-ul instituției. Care oraș modern cu zidul decojit al Școlii Gimnaziale ”Constantin Săvoiu”, unitate școlară aflată în centrul municipiului? Care relație impecabilă dintre cetățean și administrație, atâta vreme cât primarul a primit fotografii cu zidul deteriorat, însă nimeni nu a ajuns la școala respectivă să repare tencuiala.
Detalii aici scandaldegorj.ro