Zi decisivă pentru Rocha

autor: tv sud // 31 01 2013 // 1.046 Vizualizari

Pandurii Târgu Jiu îl somează pe atacantul Stelei, Adi Rocha, să dea un răspuns în această seară. Dacă acceptă oferta pandurilor, brazilianul ar putea debuta pentru gorjeni în amicalul de mâine, cu Horizont Turnovo, ultimul test al pandurilor din primul stagiu.

Amenințat de Gigi Becali că nu va mai juca nici un minut la Steaua, atacantul Adi Rocha ar putea rata și transferul la Pandurii. Oficialii gorjeni i-au cerut brazilianului să dea astăzi un răspuns final. Impresarul Ana Maria Prodan s-a deplasat în Antalya să-l convingă pe brazilian să accepte oferta oltenilor. Pandurii îi oferă un contract pe șase luni, cu opțiune de prelungire încă doi ani.

Tras pe dreapta de Reghecampf, Rocha și-ar putea relansa cariera la Pandurii.

În cantonamentul echipei Pandurii din Antalya a sosit astăzi și fundașul cipriot, Christou Paraskevas. Liber de contract, fostul jucător al lui U Cluj va semna un contract cu gorjenii înainte de a fi evaluat de Cristi Pustai.

Atât Rocha, cât și Paraskevas pot debuta la Pandurii în amicalul de mâine al Horizont Turnovo, programat la ora 15.00, în Antalya.

Pandurii a mai disputat un singur joc de pregătire în Turcia, încheind la egalitate, 1-1 cu rușii de la Volga Novgorod.