Zi decisivă pentru lăcătuş

autor: tv sud // 29 08 2014 // 2.502 Vizualizari

Lovitură după lovitură pentru lăcătuşul de la Roşiuţa! Bărbatul a primit astăzi două veşti, una mai importantă ca cealaltă. După ce a fost dus în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova, care au decis să rămână tot în arest, Aristică Bejinaru a aflat şi că în cazul său s-a îndeplinit deja procedura de concediere.

Lăcătuşul mecanic Aristică Bejinaru a contestat decizia Tribunalului Gorj, care a hotărât să fie cercetat în stare de arest preventiv, şi în următoarele 30 de zile. Astăzi, Curtea de Apel Craiova a anunţat decizia definitivă, după câteva ore de suspans. În sală a fost prezent şi prietenul cel mai bun al suspectului, arestat în acelaşi dosar, pentru complicitate.

Cei doi suspecţi au ajuns după gratii pe 1 august. Imediat după măsura judecătorilor, reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au dispus suspendarea contractul individual de muncă al angajatului Aristică Bejinaru, pe o perioadă de 30 de zile. După hotărârea definitivă de astăzi, tânărul a aflat şi că va fi concediat. Procurorii DIICOT au stabilit că acesta se ocupa încă din 2010 de racolarea tinerelor şi plasarea lor, atât în străinătate, cât şi pe litoralul românesc, pentru a întreține relații sexuale contra cost. Fetele primeau asigurări că vor obţine note mari la bacalaureat sau la alte examene importante. Există şi suspiciunea că unii dintre şefii lăcătuşului au întreținut relații sexuale cu minorele, iar în schimb îl pontau pe Bejinaru când nu era la serviciu.